fredag 13 maj 2022

Kommande aktiviteter

 

Hej!

Här kommer lite information om kommande aktiviteter för oss Mopedveteraner.

Lördag den 21 maj ordnar vår klubb en mopedrunda där vi kör gemensamt efter varandra. Bertil A och Hans T planerar rundan. Vi samlas vid klubblokalen i Alvesta kl 9.30 och starten blir kl 10. Tag med eget fika om du vill fika under en paus längs med rundan. Men klubben bjuder på Bullens varmkorv vid målgång vid klubblokalen. Den här dagen är det också en familjedag i Alvesta där vi är ombedda att visa upp våra mopeder. Så de av oss som har möjlighet till det åker till stationen vid 13-tiden och ställer upp mopederna där under ca 1/2 till 1 timme. Startavgift för icke medlemmar är 50 kr.

Måndag den 6 juni, nationaldagen och även den motorhistoriska dagen, åker vi traditionsenligt vår Åsnenrunda, ca 6 mil. Samling vid Torne kl 9 och start kl 10. Tag med eget fika, vi kommer att göra ett par kortare uppehåll. Bullens varmkorv serveras vid stranden i Urshult. Alla med klass 2-mopeder är välkomna! Startavgift för icke medlemmar är 50 kr.

Onsdag den 8 juni besöker vi Högåsens äldreboende och visar upp våra fina mopeder för "gamlingarna". Detta är mycket uppskattat!
Samling kl 13.30 vid klubblokalen för gemensam avfärd.

Söndag den 12 juni är vi ombedda att visa upp våra mopeder i samband med invigning av Alvestas nya 4H-gård. Vi försöker att finnas där under ett par timmar, kl 11 - 13. Samling vid klubblokalen kl 10.30.

Tisdag den 19 juli åker vi traditionsenligt Mienrundan. En väldigt fin runda runt sjön Mien med vackra omgivningar. Samling vid stranden i Urshult kl 9 med start kl 10. Tag med eget fika. Vi skall försöka ordna så att vi kan ha med korvvagnen (Dramaten). Startavgift för icke medlemmar är 50 kr.

För övriga aktiviteter under senare delen av sommaren återkommer jag, men information finns i bifogad kalender.

OBS!!! När det gäller aktiviteterna 8 juni respektive 12 juni, på Högåsens äldreboende resp invigning av 4H-gården, så behöver vi veta hur många som har möjlighet att vara med. Jag vill därför att ni som kan vara med på en av eller båda dessa aktiviteter skickar mail till mig och anger detta. Det går ju bra att bara svara på det här mailet. Och jag vill att ni svarar senast måndagen den 23 maj.

Med bästa hälsningar
Yngve Rehnström
Ordförande


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar