fredag 27 mars 2020

Medlemsresa till Öland

 Hej alla medlemmar i Mopedklubben 30+ !!

Det är en dyster tid vi har med Coronasmittan som resulterar i att allt stängs ner. Vi får hoppas på att det snart går över så att det inte fördärvar hela vår sommarsäsong. Nu kommer ju våren och då vill vi träffas för att köra våra mopeder tillsammans!

Tyvärr så skjuts nu vår resa till Öland fram tills i september och resekommittén har bett mig att vidarebefordra följande hälsning från dem:

"På grund av rådande omständigheter med Corona virus så har vi beslutat att ställa in vårens resa till Öland,  1 - 3 Maj. Tyvärr... Men vi tänkte att vi kanske kunde göra en höst tur  i stället 11-13 September.  Om läget har förbättrats,  Ang Corona så kommer en ny inbjudan i sommar. I så  fall blir det samma ställe och samma förutsättningar.. "
Mvh rese kommittén.  

Jag tycker att kommittén har tagit ett klokt beslut! Vi  vet ju inte alls hur situationen är i början av maj, förmodligen tar det några månader innan vi har en någorlunda normal situation igen. Och vi måste tänka på att många av oss befinner sig i en riskgrupp!

Så det är bara att härda ut och hoppas på att det blir bättre och att vi skall kunna få en skön sommar!
Vi hoppas att det är över tills vi skall köra Åsnen Runt den 6 juni!

Många hälsningar från
Yngve Rehnström
Ordf Mopedveteranerna 30+
Som sitter hemma och arbetar och är väldigt asocial.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar