tisdag 25 maj 2021

Medlemsinformation 30+ Alvesta

Hej alla medlemmar i Mopedveteranerna 30+ !

(Se även bifogad fil!)

 

Nu är vi inne i en härlig tid när naturen är som allra vackrast! Blommor blommar och bokskogen är utslagen i härlig ljusgrön färg! Syrenen är också på gång att slå ut.

 

Så passa nu på att komma ut i naturen och upplev allt detta som är så fantastiskt! Och som vi får ta emot helt gratis!

 

Annars så har ju inte året som har gått varit så roligt. I mer än ett år har vi nu fått leva med coronapandemin och att hålla avstånd och inte träffas. Det har på så sätt varit ett hemskt tråkigt år. Och många har drabbats av sjukdom och kanske även mist någon närstående.

 

Men nu går det hur som helst på rätt håll! Fler och fler blir vaccinerade och smittkurvan går nu äntligen neråt och vi kan återigen börja att se mer ljust på framtiden.

 

Styrelsen träffades förra måndagen, den 17 maj, och beslöt då att vi genomför våra planerade aktiviteter om restriktionerna så tillåter. Och som det ser ut nu så lättas restriktionerna upp den 1 juni. Regeringen har sagt att efter den 1 juni så lättar de på restriktionerna. Utomhus skall man tillåta arrangemang med upp till 100 personer. Därför vågar vi nu tro på att vi skall kunna genomföra våra olika sommararrangemang.

 

Men på grund av rådande situation är våra gemensamma aktiviteter det här året endast för klubbens medlemmar!! Detta för att vi inte skall bli för många personer.

 

Följande aktiviteter är nu planerade:


6 juni, Åsnenrundan               

Nationaldagen som också är Motorhistoriska dagen. 

Vi kör Åsnenrundan ca 6 mil. Samling i Torne kl 9:00 start kl 10:00. Vi har även ett par kortare uppehåll, medtag egen fika. Klubben bjuder på korv med tillbehör och dricka (drycken delas ut i Urshult). OBS! Enbart för klubbens medlemmar det här året!


15 juni, Högåsen                   

Den här tisdagen besöker vi Högåsens äldreboende och visar upp våra fina mopeder. Samling vid klubblokalen kl 13.30.


20 juli, Mienrundan              

Den här tisdagen kör vi återigen runt Mien (detta har nu blivit en tradition). 

Vi planerar att ta med korvvagnen – men gardera också med eget fika. Samling vid stranden i Urshult kl 9.00, start 10.00.


17 augusti, Guldmoppen      

Klubbens egen tävling för våra medlemmar. Samling vid klubblokalen kl 17.30. Vi kör kl 18.00. Klubben bjuder på fika.


26 september, Rottne           

Den här söndagen kör vi traditionsenligt Rottnerundan som Bengt och Agneta brukar ordna så fint för oss. Korvvagnen följer med. Samling vid badplatsen kl 9.00, start kl 10.00. Datumet är preliminärt. Mer information kommer.


28 september, mörkerkörning     

Vi kör en runda efter mörkrets inbrott. Kontrollera era lampor innan så att de fungerar. Klubben bjuder på korv vid målgång. 

Samling kl 18.00 och start kl 19.00.

 

Ja, så här ser vårt planerade program ut för den här sommarsäsongen. Men observera än en gång att alla aktiviteter det här året endast är för klubbens egna medlemmar! Men det är möjligt för dem som är intresserade men inte är medlemmar att gå med i klubben och bli medlemmar!!

 

Om det på grund av olika restriktioner, eller något annat som inträffar, inte blir möjligt för oss att genomföra våra aktiviteter så kommer det att skickas ut mail med information om det. Annars så gäller det som står ovan.

 

Så nu ser vi fram emot en ny härlig sommarsäsong med våra veteranmopeder! Det skall bli roligt att återigen få träffas och köra moped tillsammans!

 

Med bästa hälsningar

 

Yngve Rehnström

Ordförande 30+

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar