lördag 23 maj 2020

Medlemsinformation

Hej alla mopedveteraner!

Jag hoppas att det är bra med er trots dessa Coronatider! 
Själv försöker jag att hålla humöret uppe trots att nästan allt är inställt och att det är regnigt, kallt och blåsigt ute. 
Men igår kunde vi faktiskt köra en runda med vår PV runt Ivösjön med Blekinge veteranbilsklubb och det var roligt. Vi var inte jättemånga men ändå 10 st veteranbilar som träffades och körde tillsammans. Det är så vi måste göra - att träffas i mindre sammanhang och köra våra mopeder tillsammans. Ring en kompis och föreslå att ni skall köra en runda tillsammans. Man kan ju vara några stycken och ändå hålla avstånd till varandra.

Men räkna med att alla planerade "klubbträffar" ställs in och om du är osäker så gå in på respektive arrangörs hemsida och titta.
Jag har ju redan meddelat att vår Åsnenrunda den 6 juni är inställd och troligtvis måste vi även ställa in Mienrundan den 21 juni, men styrelsen har ännu inte tagit beslut formellt beslut om detta. Sedan får vi se hur det blir till hösten, men själv tror jag tyvärr att vi får leva med den här situationen ända tills det kommer ett verksamt vaccin vilket säkert dröjer minst ett år.

Även Lilla Åsnenrundan som Kronobergs motorhistoriker anordnar den 6 juni är inställd.
Vad gäller Helgasjörallyt som är planerat till den 30 augusti så tänker man genomföra det men under förändrade former utan gemensam start och mål och utan kontroller eller stopp. Mer information om detta kommer, men det innebär att vi inte behöver ta något ansvar för en kontroll i år som vi brukar göra.

Ja, det är en tråkig tid! Men vi måste försöka att göra det bästa av situationen. Gå ut när det är fint väder och ta ut din moped och kör en runda. Kom överens med kompisar om att köra tillsammans och ta med fika och uppleva gemenskap även om vi måste hålla avstånd.

Jag önskar er alla en skön försommar och att det skall komma sol och värme. Jag återkommer med mer information.

Många hälsningar
Yngve Rehnström
Ordf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar