fredag 7 augusti 2020

MedlemsinformationHej medlemmar i Mopedveteranerna 30+!

Hoppas att ni har det bra trots att vi fortfarande befinner oss i dessa coronatider. Det är ju sommar med soligt och härligt väder (i alla fall just nu när jag skriver det här brevet) och det är härligt att vara ute. Även om många aktiviteter är inställda så går det ändå att göra olika saker. Som att ta mopederna och köra en runda tillsammans eller ta en tur med veteranbilen eller caben och köra ut ta en fika på någon naturskön plats. 

Men visst är det tråkigt att många planerade aktiviteter har måst ställas in och den här sommaren är därför väldigt speciell. Men nu får vi hoppas på att det någon gång i vinter eller nästa vår kommer ett effektivt vaccin så att nästa sommar blir en bättre sommar och att vi då får möjlighet att ta igen det som vi missar under den här sommaren.

En av de aktiviteter som nu återigen ställs in är den planerade resan till Öland. Den var ju först planerad till 1 - 3 maj men på grund av coronapandemin så sköts den fram till den 11 - 13 september. Men nu måste vi tyvärr skjuta fram den igen. Pandemin har ju ännu inte upphört utan smittan finns kvar. Planeringskommittén hoppas nu att vi kan genomföra den här resan till Öland under nästa vår (2021) och återkommer då med mer information.

MEN en aktivitet som kommer att genomföras är Jätsrallyt. Det står i kalendariet att det är inställt, men jag har nu fått besked om att Jätsrallyt kommer att genomföras lördagen den 15 augusti. Det blir samling vid Folkets Hus i Jät, vid korsningen Kalvsvik, Uråsa kl 09:00 med start kl 10:00, medtag egen fika. Kontakt: 070-6229077.

Så det finns aktiviteter som trots coronan genomförs. Ta chansen att komma ut med moppen och träffa likasinnade!

Nu önskar jag er alla en fortsatt skön sommar! Trotsa coronan genom att ta ut mopeden och kör en runda!

Hälsningar
Yngve Rehnström 
Ordförande 30+

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar