söndag 6 december 2020

Inställt!

 Hej alla medlemmar i Mopedveteranerna 30+!


På grund av den pågående pandemin måste vi tyvärr ställa in vårt traditionsenliga Luciafirande i klubblokalen fredagen den 11 december.

Det är mycket tråkigt att det är så här, men det finns ingen möjlighet att vi kan samlas så många personer i vår lilla klubblokal. Vi får hoppas att nästa år blir ett bättre år och att vi under nästa sommar kan träffas och köra våra mopedrundor och umgås som vanligt igen! Och att nästa års Luciafirande kan firas på traditionsenligt vis med glögg och pepparkakor och munspelsmusik av Bertil.

Som jag skrev i tidigare mail kommer inte årsmötet i februari att genomföras som ett fysiskt möte utan att ni kommer att få alla handlingar tillsammans med styrelsens förslag till beslut utskickat via mail (de som inte har mail får det i papperspost). Ni får sedan svara om ni godkänner förslagen till beslut i de olika frågorna. Hoppas att detta kan gå bra den här gången. Årsmötet året därpå, i februari 2022, hoppas vi att återigen kunna genomföra tillsammans och äta smörgåstårta mm.

Många hälsningar
Yngve Rehnström
Ordförande 30+

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar